Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lægning af laminatgulv

Er du på udkig efter et meget slidstærkt gulv? Så er laminatgulv måske den rette løsning for dig. Gulvet er nemlig yderst holdbart og findes i mange forskellige varianter. Hos Boma Gulvafslibning ApS udfører vi mange forskellige opgaver inden for gulve, herunder lægning af laminatgulv. Vores gulvfirma er beliggende i Aarhus, men vi kører gerne ud til private og erhvervskunder i blandt andet Randers, Skanderborg og omegn.

Vi har mere end 12 års erfaring med lægning af laminatgulv. Derfor kan du altid forvente veludførte resultater i høj kvalitet. Vi er både grundige og effektive i vores arbejde og giver altid kunden et attraktivt og uforpligtende tilbud, uanset hvilken opgave vi skal løse.

Hvad er laminatgulv?

Laminatgulv er det absolut mest slidstærke gulv på markedet. Det har nemlig en lang holdbarhed og kan tåle mange slag.​

Derfor er det ideelt til børnefamilier eller til familier med kæledyr. Derudover er gulvet let at vedligeholde og rengøre, hvilket gør det anvendeligt i mange forskellige rum.

Vælger du at få lagt et laminatgulv, kan du få det i lige præcis den variant, du ønsker. Dette gulv fås nemlig i mange varianter og kan eksempelvis ligne trægulv eller klinker. Derudover fås det i mange forskellige størrelser og mønstre.

Kontakt os og hør mere eller få et gratis tilbud

Her på siden finder du en billig gulvlægger, der altid leverer flotte resultater af høj kvalitet. 

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os og hør mere på telefon: 24 87 23 09 eller e-mail bomagulvafslibning@stofanet.dk. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du brug for en gulvmand til at give dig et godt tilbud på behandling af jeres gulve, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Boma Gulvafslibning ApS

Brobjerg Parkvej 105

8250 Egå

CVR: 32308678

Kontakt​

​Telefon: 24 87 23 09

​E-mail:

bomagulvafslibning@stofanet.dk