Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lakbehandling af gulv

Trænger dit gulv til en kærlig hånd? Så kommer vi gerne og foretager en lakbehandling af det. Hos Boma Gulvafslibning ApS tilbyder vi alt inden for gulve, så du må ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi har base i Aarhus, men kører gerne uden for området til eksempelvis Randers, Skanderborg eller omegn.

Vi er et gulvfirma med stor erfaring, hvilket har givet os brede kompetencer inden for faget. Vi tilbyder eksempelvis også oliebehandling af trægulve. Derudover hjælper vi gerne med rådgivning, så du kan træffe det bedste valg efter dine ønsker og behov. I den forbindelse sørger vi for at have en tæt kundedialog.

Få et mere slidstærkt gulv med en lakbehandling

En lakering af gulv er som regel den mest slidstærke gulvbehandling. Dog afhænger det af, hvilken type lak der anvendes.​ Vi tilbyder blandt andet den specialproducerede lak Pall-X 94 helmat fra Pallmann i Tyskland. 

 Med denne lakbehandling bliver dit gulv slidstærkt på ny.

Vi har et stort fokus på at være effektive, men stadig levere resultater af høj kvalitet til en attraktiv pris. Du kan derfor trygt vælge os til at lakere dit gulv, da vi garanterer et godt resultat lige efter dine ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lakering af gulv

Vi tilbyder flere forskellige former for lakbehandlinger, alt efter hvilken type gulv der er tale om. Vi kommer gerne ud til både private og erhverv, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Ring og hør mere på telefon 24 87 23 09 eller skriv til vores e-mail bomagulvafslibning@stofanet.dk for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du brug for en gulvmand til at give dig et godt tilbud på behandling af jeres gulve, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Boma Gulvafslibning ApS

Brobjerg Parkvej 105

8250 Egå

CVR: 32308678

Kontakt​

​Telefon: 24 87 23 09

​E-mail:

bomagulvafslibning@stofanet.dk