Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Gulvservice for alle slags gulve

​Effektiv gulvservice er en ny form for service, Boma Gulvafslibning  tilbyder vores kunder i områderne omkring Aarhus, Skanderborg og Randers. Det er et godt valg, da den daglige slitage er hård ved selv de stærkeste gulve.

Forlæng gulvets levetid med løbende vedligeholdelse

Hvorfor få lagt et nyt gulv hvert tyvende år, hvis man kan beholde sit nye gulv for evigt? I den forbindelse betyder god gulvservice fra en erfaren gulvmand gennem hele gulvets levetid rigtigt meget.

Plankegulve har den fordel, at de fra starten af er tykke og kan høvles og slibes mange gange, men jo bedre vedligeholdelsen er, jo færre gange skal man foretage gulvafhøvling og gulvafslibning for at få nye gulve. Fyrretræ og grantræ kræver generelt set mere vedligeholdelse end eg, ask og merbau, da sidstnævnte er meget stærkere træsorter.

Gulvets slidstyrke fortæller ikke nødvendigvis noget om, hvor tit vedligeholdelsen skal foretages. Her spiller antallet af familiemedlemmer, børn og voksne, daglige aktiviteter, småbørn eller ej, ind - herunder også hvor stor en del af gulvet, der er berørt af solens stråler, spiller ind.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvservice

Med vores gulvservice kommer vi ud og ser, om dit gulv trænger til en vedligeholdelse. Vores gulvservice kan være ganske enkel eller mere gennemgribende.

Kontakt vores gulvfirma allerede i dag på telefon 24 87 23 09 eller e-mail bomagulvafslibning@stofanet.dk, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du brug for en gulvmand til at give dig et godt tilbud på behandling af jeres gulve, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Boma Gulvafslibning ApS

Brobjerg Parkvej 105

8250 Egå

CVR: 32308678

Kontakt​

​Telefon: 24 87 23 09

​E-mail:

bomagulvafslibning@stofanet.dk