Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gulvfirma med mere end 12 års erfaring

​​Skal du bruge et erfarent gulvfirma? Uanset hvilken form for gulvopgave du mangler hjælp til, så står vi hos Boma Gulvafslibning ApS klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Aarhus, men kører gerne ud til private såvel som erhvervskunder i blandt andet Randers, Skanderborg og omegn.

Vores gulvfirma blev etableret i februar 2010 som gulvafdeling i malerfirmaet Boma af Per Jakobsen og Martin Richter Jakobsen. Sidenhen har Per og Martin dog selv overtaget hele firmaet, som videreføres efter samme grundprincipper og gode kundeservice som tidligere.

Et gulvfirma med stolte traditioner og høj kvalitet

Vi har mere end 12 års erfaring i gulvbranchen, hvorfor vores kompetencer er brede. Per har for 18 år siden været med til at starte gulvafslibningsafdelingen hos A.I gulve, mens Martin også har arbejdet for A.I.

Som gulvlægger har vi et stort ønske om at viderebringe firmaets stolte traditioner og høje kvalitet, som altid har været et kendetegn for os. Derudover er vi grundige og effektive i vores arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit gulvarbejde

Har du en opgave, vi skal løse for dig? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Ring til vores gulvfirma på telefon 24 87 23 09 eller skriv til vores bomagulvafslibning@stofanet.dk.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du brug for en gulvmand til at give dig et godt tilbud på behandling af jeres gulve, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Boma Gulvafslibning ApS

Brobjerg Parkvej 105

8250 Egå

CVR: 32308678

Kontakt​

​Telefon: 24 87 23 09

​E-mail:

bomagulvafslibning@stofanet.dk