Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gulvafhøvling udføres af professionelle

Gulvafhøvling er ikke det samme som gulva​fslibning. For ligesom det har noget med maskinerne at gøre, så har det også noget med selve gulvtypen at gøre. Ingen gulve er nemlig ens - og slet ikke efter mange år.

Forskel på afhøvling af gulv og slibning af gulv

​​I visse tilfælde kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling i stedet for en slibning af gulvet. Hvilken man skal vælge, afhænger af gulvets stand og kvalitet. Gulvafhøvling er en grovere metode og kommer, modsat en afslibning, mere i dybden af træet.

Vores afhøvling af gulv resulterer i ganske få støvgener, da vores maskiner er ganske gode til at opsuge støvet.

En gulvafhøvling inden afslibningen kan somme tider være nødvendig, hvis træet er meget ujævnt, hvis det er bulet, eller hvis det er blevet behandlet med mørk fernis, som er en noget gammeldags behandling, der ikke bruges mere.​

Boma Gulvafslibning Aps rådgiver gerne om, hvilken behandling der er bedst for dit gulv, inden den afsluttende behandling med for eksempel lak, lud, olie eller blot sæbe foretages. Vi er i besiddelse af gode maskiner til både afslibning og afhøvling af gulv, og vi kører ud til kunder i blandt andet Aarhus, Randers, Skanderborg og omegn.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på gulvafhøvling afhænger i høj grad af, hvor mange kvadratmeter gulv der er tale om, og om de også efterfølgende skal behandles, eller om du selv gør det.

Ønsker du en konkret pris, må du endelig kontakte os på telefon 24 87 23 09 eller på e-mail ​​​bomagulvafslibning@stofanet.dk – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du brug for en gulvmand til at give dig et godt tilbud på behandling af jeres gulve, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Boma Gulvafslibning ApS

Brobjerg Parkvej 105

8250 Egå

CVR: 32308678

Kontakt​

​Telefon: 24 87 23 09

​E-mail:

bomagulvafslibning@stofanet.dk