Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Epoxygulv giver en helt speciel stil i hjemmet

Hos Boma Gulvafslibning ApS tilbyder vi hjælp med alt inden for gulve, herunder både vinylgulv, polyurethan, linoleum og epoxygulv. Vi holder til i Aarhus, men står også til rådighed for kunder fra andre steder såsom Randers og Skanderborg. Vi er et professionelt gulvfirma med stor erfaring, der altid leverer resultater af høj kvalitet efter dine ønsker.

Hvis du er på udkig efter en moderne løsning, så er epoxygulv måske det rette valg for dig. Gulvet giver en helt speciel stil i det rum, hvor det anvendes. Det har en rolig og ensartet overflade, der er god i en rå og industriel indretning. Epoxy kan derfor anvendes i mange forskellige rum, både hos private og erhverv.

Hvad koster epoxygulv?

Den nøjagtige pris på et epoxygulv afhænger af forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på, hvor stort et areal der skal beklædes, samt hvilke materialer du vælger at anvende​

Dog er du garanteret at få et godt tilbud her hos os hver gang, selvom kvaliteten er høj.

Med et epoxygulv får du et gulv, der både er robust, slidstærkt og rengøringsvenligt. Det er nemlig fremstillet af hærdet plastikgulv, hvilket desuden gør det meget anvendeligt. Vi kommer gerne og lægger epoxygulv hos dig. Vi har nemlig stor erfaring inden for området, hvorfor du trygt kan vælge os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på epoxygulv, eller kunne du tænke dig at høre mere? Så kontakt os allerede i dag.

Du kan enten ringe til os på telefon 24 87 23 09, eller du kan skrive til vores e-mail bomagulvafslibning@stofanet.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du brug for en gulvmand til at give dig et godt tilbud på behandling af jeres gulve, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Boma Gulvafslibning ApS

Brobjerg Parkvej 105

8250 Egå

CVR: 32308678

Kontakt​

​Telefon: 24 87 23 09

​E-mail:

bomagulvafslibning@stofanet.dk